Frederik en Chantal met honden
Medewerkster De kwaker hond onderzoek
Meneer Hamster met een kat

Zoekt u een dierenarts in de buurt van Leerdam?

De dierenartsen Frederik en Chantal Hamster en paraveterinairen van Dierenkliniek de Kwaker zijn kundig en gedreven en behandelen alle soorten gezelschapsdieren. We onderzoeken en behandelen uw huisdier met grote zorg en aandacht. We geven duidelijke uitleg in begrijpelijke taal en er is natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.

Topzorg op kleine schaal
Wij streven naar optimale zorg voor dier en eigenaar in een prettige sfeer. Hierbij staan persoonlijk contact , liefde voor uw huisdier en kleinschaligheid hoog in ons vaandel. Ondanks onze kleinschaligheid zijn we toch in staat om bijna alle voorkomende behandelingen in onze praktijk zelf uit te voeren.
Onze doelstelling is om uw huisdier haar gehele leven lang fit en gezond te houden.
Mocht uw huisdier toch onverhoopt ziek worden, dan kunt u rekenen op professionele zorg. Onze kennis wordt up to date gehouden doordat zowel de dierenartsen als de paraveterinairen geregeld nascholing volgen. Wij werken met een klein maar zeer hecht team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld.

De sterke punten van  Dierenkliniek de Kwaker:

  • Wij houden van dieren
  • Wij houden van mensen
  • Wij houden van kleinschaligheid
  • Wij houden van moderne technieken
  • Wij houden van reële diergeneeskunde voor een reële prijs

Wij maken graag kennis met u en uw huisdier!

Openingstijden

maandag:08.30 tot 18.00 uur
dinsdag:08.30 tot 18.00 uur
woensdag:08.30 tot 18.00 uur
donderdag:08.30 tot 20.00 uur
vrijdag:08.30 tot 18.00 uur
Dierenarts met hond

Veel voorkomende behandelingen

Castratie, gewone sterilisatie, laparoscopische sterilisatie, enting (vaccinatie) , pupenting, kittenenting, consult, bloedonderzoek, knieoperatie, voorste kruisband operatie, heupdysplasie (HD),  foto elleboogdysplasie (ED) foto, röntgenfoto, rugfoto en  behandeling botbreuk  (fractuur). Echo onderzoek, behandeling huidproblemen en allergieën (dermatologie), gebitbehandeling en tandsteen verwijderen. Oogonderzoek en behandeling oogproblemen, ooronderzoek en behandeling oorproblemen, veilige narcose en middelen tegen wormen, vlooien, teken en schimmels.
We zijn gespecialiseerd in laparoscopische sterilisaties en drachtigheidsbegeleiding bij honden.
IMG_2557(2)