Frederik en Chantal met honden
Frederik en Chantal met honden

Dieetvoeding hond

Hier vindt u een overzicht van Dieetvoeding van Royal Canin voor uw hond:
Direct bestellen >

Anallergenic

Anallergenic Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het  maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Lees verder >

Calm

Wanneer uw hond zich in een stressvolle situatie bevindt, kan uw dierenarts een speciale voeding adviseren. Calm Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor honden die moeten omgaan met stressvolle situaties.

Lees verder >

Dental

Dental Diet is een speciale gebitsverzorgende voeding voor volwassen honden. Deze speciale voeding helpt de vorming van tandplaque en tandsteen verminderen.

Lees verder >

Dental Special Small Dog Under 10Kg

Dental Diet is een speciale gebitsverzorgende voeding voor kleine volwassen honden. Deze speciale voeding helpt de vorming van tandplaque en tandsteen verminderen.

Lees verder >

Fibre Response

Royal Canin Fibre Response Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. Dankzij het hoge vezelgehalte kan Royal Canin Fibre Response Diet een bijdrage leveren aan de spijsvertering.

Lees verder >

Gastro Intestinal

Gastro-Intestinal Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter vermindering van acute absorptiestoornissen in de darm.

Lees verder >

Gastro Intestinal Junior

Royal Canin Gastro-Intestinal Junior Diet is ontwikkeld ter vermindering van acute absorptiestoornissen in de darm. Royal Canin Gastro-Intestinal Junior Diet is speciaal ontwikkeld voor de pup.

Lees verder >

Gastro Intestinal Low Fat

Gastro Intestinal Low Fat van Royal Canin is ontwikkeld ter vermindering van acute absorptiestoornissen in de darm en is speciaal ontwikkeld ter compensatie voor een slechte spijsvertering en regulering van het vetmetabolisme.

Lees verder >

Hypoallergenic

Hypoallergenic Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het  maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Lees verder >

Mobility

Mobility Diet van Royal Canin is een volledige voeding voor volwassen en oudere honden. Deze speciale voeding helpt de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden en draagt bij aan de ondersteuning van gezonde gewrichten.

Lees verder >

Mobility Larger Dogs

Mobility Diet van Royal Canin is een volledige voeding voor volwassen en oudere honden vanaf 20Kg. Deze speciale voeding helpt de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden en draagt bij aan de ondersteuning van gezonde gewrichten.

Lees verder >

Renal

Renal Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de nieren. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de nierfunctie bij een chronische nierinsufficiëntie.

Lees verder >

Satiety

Satiety Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond gewicht. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter vermindering van overgewicht en helpt honden op een verantwoorde en effectieve manier het ideale gewicht te bereiken.

Lees verder >

Satiety Small Dog

Satiety small dog Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond gewicht. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter vermindering van overgewicht en helpt kleine honden op een verantwoorde en effectieve manier het ideale gewicht te bereiken.

Lees verder >

Sensitivity Control

Sensitivity Control Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Lees verder >

Skin Care

Skin Care Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval.

Lees verder >

Skin Support

Skin Support Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval.

Lees verder >

Urinary S/O

Urinary S/O Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de urinewegen. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen en helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen.

Lees verder >

Urinary S/O Small dog

Urinary S/O Diet Small dog van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de urinewegen. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen en helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen. Urinary S/O Diet Small dog is gericht op kleine honden (<10kg).

Lees verder >

Urinary U/C Low Purine

Urinary U/C Low Purine van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de urinewegen. Royal Canin Urinary U/C Low Purine is speciaal ontwikkeld ter vermindering van de herhaalde vorming van blaasstenen zoals uraat en cystine.

Lees verder >

Openingstijden

maandag:08.30 tot 18.00 uur
dinsdag:08.30 tot 18.00 uur
woensdag:08.30 tot 18.00 uur
donderdag:08.30 tot 20.00 uur
vrijdag:08.30 tot 18.00 uur