Frederik en Chantal met honden
Frederik en Chantal met honden

Ons team

Dierenarts met hond

Frederik Hamster

Dierenarts

Ik ben Frederik Hamster, afgestudeerd dierenarts in 2004. Begonnen in de gemengde praktijk, maar al snel richting kleine huisdieren gegaan. Samen met Chantal ,mijn vrouw heb ik eerder een praktijk in Amersfoort gehad, hier deden we ook een tijdje Dierenpark Amersfoort wat erg leuk was. Na een jaar op reis te zijn geweest met ons gezin wonen  we nu  sinds 2 jaar in de Betuwe in het mooie Deil. We hebben nu zelf een boerderij met paarden en schapen en praktijk aan huis, wat voor ons gezin met 3 kinderen  ideaal is. We houden van kleinschaligheid  maar ook van moderne technieken en  dit laten we zien in onze kliniek. Ik ben dol op honden en mijn bijzondere interesses liggen bij orthopedie en laparoscopie, tevens vind ik het erg leuk om visites te rijden. Naast mijn bezigheden als dierenarts ben ik ook pianist in diverse bands en hou ik van mooie (Engelse)auto’s.  Ik hoop u snel te mogen begroeten in onze kliniek.

Medewerkster

Chantal Hamster

Dierenarts

Ik ben Chantal Hamster-de Leest, afgestudeerd in 2004. Eerst werkzaam geweest in een gemengde praktijk, maar al snel de richting kleine huisdieren gekozen.  Omdat Frederik mijn man is geldt zijn verhaal voor een groot deel ook voor mij. Ik heb het enorm naar mijn  zin in de Betuwe. Qua interesse gebieden heb ik mij toegelegd op de tandheelkunde bij gezelschapsdieren. We hebben daarvoor ook een splinternieuwe luchtdruk aangedreven  tanden-unit aangeschaft , waarmee ik super kan werken. Ik hou verder van paardrijden en veel sporten en natuurlijk van mijn 3 kinderen.  Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten in onze kliniek.

Medewerster de Kwaker

Nicoline Gerritse-van Wiligen

Paraveterinair

Ik ben Nicoline en sinds 2008 ben ik werkzaam in deze praktijk. De omgang met klant en dier en de variatie van behandelingen (want geen 1 dag is hetzelfde) geven mij veel voldoening en de (h)erkenning van de al jaren in deze praktijk komende cliënten doet mij goed.

Ik woon in Zaltbommel samen met mijn man Albert, zoon Lucas (die geboren is op dierendag) en dochter Jolene. We hebben 1 kat, Loeka. Naast de liefde voor dieren ga ik graag een hapje eten, naar een musical of bioscoop.

Medewerkster de kwaker

Gea Lugtigheid

Paraveterinair

Ik ben  Gea Lugtigheid en u komt mij al vele jaren tegen binnen deze praktijk of hoort u mijn stem aan de telefoon. Inmiddels meer dan 40 jaar werkzaam bij “De Kwaker”, dus duidelijk de senior binnen deze praktijk. Begonnen bij de grondlegger dhr. C. Brakman, daarna bij zijn dochter Els, daarna samen met broer Jan-Bram,  Maaike en Wendy.  Nu met Chantal en Frederik. Mijn taken binnen het huidige team zijn hoofdzakelijk de telefonische contacten, het  assisteren bij de consulten en operaties. Mijn kracht ligt m.i. in het omgaan met mens en dier en die combinatie in mijn werk heb ik altijd erg fijn gevonden.

Als ik niet op de praktijk aanwezig ben, dan ben ik bij de mensen aan huis, honden aan het trimmen (voornamelijk ruwharige terriërs,  teckels en boomertjes). In de weekeinden vaak op show te zien met één of meerdere van mijn eigen honden (Quique, Pippin, Kappa, Nike of Binque), de Cairn Terriërs, waarmee ook af en toe een nestje gefokt wordt.

Ook zit ik in het bestuur van de Nederlandse Cairn Terrier Club (NCTC) alwaar ik de Commissie Gezondheid en de Redactie Commissie onder mijn hoede heb. Ook verleen ik mijn medewerking een aantal keren per jaar aan de trimdag. Daar leren de baasjes hoe ze de vacht van hun Cairn het beste kunnen bijhouden.

En mocht er dan nog tijd over zijn, dan gaan ik nog gezellig een avondje naar de hondentraining met één van mijn eigen honden!

Openingstijden

maandag:08.30 tot 18.00 uur
dinsdag:08.30 tot 18.00 uur
woensdag:08.30 tot 18.00 uur
donderdag:08.30 tot 20.00 uur
vrijdag:08.30 tot 18.00 uur