Frederik en Chantal met honden
Frederik en Chantal met honden

Onderhoudsvoeding hond

Hier vindt u een overzicht van de onderhoudsvoeding van Royal Canin voor uw hond:
Direct bestellen >

Small Dog Junior

Small Dog Junior is een speciale voeding voor pups van 2 tot 10 maanden van kleine rassen. Aan de voedingen voor pups zijn ingrediënten toegevoegd ter ondersteuning van de spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem.

Lees verder >

Small Dog Adult

Small Dog Adult is een speciale voeding voor volwassen honden van 10 maanden tot 8 jaar van kleine rassen. De voedingen voor kleine honden bevatten speciale ingrediënten die de kans op tandplaque en tandsteen verminderen.

Lees verder >

Small Dog Neutered Adult

Small Dog Neutered Adult is een speciale voeding voor kleine gecastreerde honden ( < 10kg). Na castratie/sterilisatie treedt er een verandering op in de stofwisseling van de hond.

Lees verder >

Medium Dog Junior

Medium Dog Junior is een speciale voeding voor pups van 2 tot 12 maanden van middelgrote rassen (10 - 25kg). Aan de voedingen voor pups zijn specifieke ingrediënten toegevoegd ter ondersteuning van de spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem.

Lees verder >

Medium Dog Adult

Medium Dog Adult is een speciale voeding voor honden van middelgrote rassen (10 - 25kg). Deze voeding draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht en ondersteunt de spijsvertering.

Lees verder >

Medium Dog Neutered Adult

Medium Dog Neutered Adult is een speciale voeding voor gecastreerde honden van middelgrote rassen (10 – 25kg). Na castratie/sterilisatie treedt er een verandering op in de stofwisseling van de hond.

Lees verder >

Medium Dog Senior Consult Mature - vanaf 7 jaar

Medium Dog Senior Consult Mature is een speciale voeding voor oudere honden vanaf 7 jaar van middelgrote rassen (10 – 25kg). De toevoeging van bepaalde essentiële aminozuren aan de voeding dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa.

Lees verder >

Large Dog Junior

Large Dog Junior is een speciale voeding voor pups van 2 tot 15 maanden van grote rassen ( > 25kg). Aan de voedingen voor pups zijn specifieke ingrediënten toegevoegd ter ondersteuning van de spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem.

Lees verder >

Large Dog Adult

Large Dog Adult is een speciale voeding voor volwassen honden vanaf 15 maanden van grote rassen ( > 25kg). Deze voeding voor grote honden bevat speciale ingrediënten die de gewrichten en de spijsvertering ondersteunen.

Lees verder >

Large Dog Neutered Adult

Large Dog Neutered Adult is een speciale voeding voor gecastreerde honden van grote rassen ( > 25kg). Na castratie/sterilisatie treedt er een verandering op in de stofwisseling van de hond.

Lees verder >

Openingstijden

maandag:08.30 tot 18.00 uur
dinsdag:08.30 tot 18.00 uur
woensdag:08.30 tot 18.00 uur
donderdag:08.30 tot 20.00 uur
vrijdag:08.30 tot 18.00 uur