Small Dog Junior

Voor pups van 2 tot 10 maanden van kleine rassen (< 10kg)

Small Dog Junior is een speciale voeding voor pups van 2 tot 10 maanden van kleine rassen (< 10kg). Aan de voedingen voor pups zijn specifieke ingrediënten toegevoegd ter ondersteuning van de spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem. De voeding is daarnaast licht verteerbaar en bevat hoogwaardige eiwitten en een aangepast energie-, mineralen- en vitaminegehalte voor een gezonde, uitgebalanceerde groei.

Kleine honden groeien vooral de eerste levensmaanden snel. Hun groeipiek is al rond de 2 tot 3 maanden en op de leeftijd van 4 tot 5 maanden is hun energiebehoefte het hoogst. Daarom hebben Junior voedingen voor kleine honden een hoger energiegehalte dan de Junior voedingen voor grotere honden.

Kenmerken van het product: Ondersteunt de natuurlijke weerstand

Manno-Oligo-Sacchariden (MOS) en een specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vitamine C, vitamine E, taurine en luteïne) ondersteunen de immuniteit van pups.

Versterking van de huidbarrière

Een gepatenteerde combinatie van vitaminen, aminozuren en zink levert een bijdrage in het gezond houden van de huid.

Ondersteuning van de spijsvertering

Een combinatie van goed verteerbare eiwitten, speciale voedingsvezels (o.a. FOS en MOS), rijst en visolie draagt bij aan een optimale spijsvertering.

Beperkt de vorming van tandsteen

De voeding heeft een schurend en daardoor reinigende werking op het gebit. Daarnaast bevat het natriumpolyfosfaat, dat het calcium in het speeksel bindt. Voor de vorming van tandsteen is onder andere calcium nodig.

Openingstijden

maandag:08.30 tot 18.00 uur
dinsdag:08.30 tot 18.00 uur
woensdag:08.30 tot 18.00 uur
donderdag:08.30 tot 20.00 uur
vrijdag:08.30 tot 18.00 uur